Project ontwikkeling in eigen beheer

   Korte communicatie lijnen

   Flexibel & korte termijn maatwerk

   VCA-gecertificeerd

ISO 9001 - Bouwbedrijf van Rijn

Over ons


Bouwbedrijf Van Rijn Houten BV is een allround aannemersbedrijf dat al dertig jaar betrokkenheid toont en altijd kwaliteit aflevert. Wij zijn ervaren en vakkundig op vele terreinen in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector. Onze onbegrensde gedrevenheid en eigen timmerfabriek maken ons bijzonder ondernemend én flexibel.

Betrokkenheid
Wij zijn een echt familiebedrijf en niets vinden wij belangrijker dan de relatie met onze klanten. Betrokkenheid is onze grootste kracht. Natuurlijk van onze familie, maar met name van onze medewerkers. We hebben een hechte club die beseft dat de klant altijd vooropstaat. Voor u als klant is het goed om te weten dat wij ons voor de volle 100% inzetten.

Heldere communicatie
Wij zijn ons goed bewust van het belang van heldere communicatie. Niet alleen onderling maar ook – en vooral – richting u als relatie. Dat begint bij het maken van duidelijke en haalbare afspraken. Onze communicatielijnen zijn kort, waardoor onze ruim zestig medewerkers slagvaardig werken. Wenst u tussentijds een aanpassing? Geen probleem, wij overleggen met onze vaklui in de timmerfabriek en zorgen dat het snel wordt opgepakt.


 

kantoor van rijn


 


Bouwgarant
VCABouwbedrijf Van Rijn Houten BV

Postbus 394

3990 GD Houten

Tel 030-6372433

Fax 030-6374174

info@bouwbedrijf-vanrijn.nl

Bezoekadres:

Nieuwe Schaft 9

3991 AS Houten