Project ontwikkeling in eigen beheer

   Korte communicatie lijnen

   Flexibel & korte termijn maatwerk

   VCA-gecertificeerd

Timmerfabriek


Timmerfabriek en opslagruimte

Bouwbedrijf Van Rijn Houten BV is gevestigd op het industrieterrein "De Schaft" te Houten. We hebben hier een grote opslagruimte om alle materialen droog op te slaan. Naast onze meubelmakerij is hier ook onze eigen timmerfabriek gevestigd.

Maatwerk

In de timmerfabriek worden de benodigde materialen op maat gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat we minder afhankelijk zijn van andere bedrijven. Hierdoor kunnen we op korte termijn maatwerk leveren. Er is direct contact tussen de medewerkers op de bouwplaats en de medewerkers in de timmerfabriek. Zo houden we de lijnen kort en is er minder kans op fouten.

Monumentaal timmerwerk

In onze timmerfabriek wordt ook monumentaal werk vervaardigd. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de renovatie van monumentale boerderijen. Monumentaal timmerwerk is echt ambachtelijk en specialistisch werk. We zijn er dan ook trots op dat onze vaklieden over deze vaardigheden beschikken.
   

 

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Bouwbedrijf van Rijn Houten BV is aangesloten bij het Politie Keurmerk Veilig Wonen. In al onze aanbiedingen en producten wordt hang- en sluitwerk geleverd dat aan de minimale eisen van dit keurmerk voldoet. Zekerheid voor kwaliteit!

Wij hebben hiervoor opgeleide adviseurs welke u een advies kunnen geven over veilig hang- en sluitwerk.

 

Tot 90 procent minder kans op een inbraak!

Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben aanzienlijk lagere kans op een geslaagde inbraak (wel tot 90 procent!).

 

Voor diverse projecten, verwijzen wij u naar tabblad

Projecten & Referenties/timmerfabriek
 

 


 

Bouwbedrijf Van Rijn Houten BV

Postbus 394

3990 GD Houten

Tel 030-6372433

Fax 030-6374174

info@bouwbedrijf-vanrijn.nl

Bezoekadres:

Nieuwe Schaft 9

3991 AS Houten